Powered By Blogger

21 Nisan 2011 Perşembe

Je veux!



Yazmama gerek var mı? sözleri zaten her şeyi özetlemiş :)

7 yorum:

  1. düdüt dürüt :)) bırıt bırıt :) gıdı gıdı :)

    YanıtlaSil
  2. :))) sözlere haksızlık etme yahu!

    YanıtlaSil
  3. sözler de çok şeker, bir o kadar da saf,temiz. Şekilden uzak.Kız da çok güzel :) ve sempatik. Parada pulda da gözü yok :) yüreğime dokun, beni anla yeter diyo. Bülbülü altın kafese koysan neye yarar diyo, bülbülle iki çift laf et yeter demek istiyo :) O altın kafesten daha değerli bülbül için diyo..... Böle gidiyo işte. hehe :)

    YanıtlaSil
  4. o zaman bülbülüm altın kafeste'yi armağan ediyorum sana http://kucukanat.blogspot.com/2010/12/selva-erdener-bulbulum-altn-kafeste.html
    öyle çok bülbüllü bir cümle olmuş ki sana altın kafese de girse ille de sevdiğim diye bir bülbül dinleteyim istedim sevgili adsız okuyucum :)

    YanıtlaSil
  5. Selva Erdener'in sesi başlı başına anlamlı. Bir de "Adio Querida" var en iyi o yorumlamış özellikle "Maltepe Bel.Senf.Ork." eşliğinde söylerken en iyi orda yorumlamış,Levy tırnağına oje bile süremez :)
    Müzükte muhteşem olmuş.Ben de onu hediye edeyim sana sevgili küçükkanat.Çok dinleme ama :) moralin çok iyiyken dinle ancak toparlıyo insan :)
    http://www.youtube.com/watch?v=16tScfm0XRg

    YanıtlaSil
  6. Ayol rica ederim :)
    Burda söylemim kardeşim,herkes bize bakıyo :)
    Hem beyaz atlı prens filan değilim,hayal kırıklığına da uğratmak istemem.Benim atım yaylada şimdi :) Çok güzel ve cıvıl cıvıl bir şarkı dinledim sayende kardeşim, çok teşekkürler.


    http://www.youtube.com/watch?v=bX1yP9107og
    İngilizceci ukalalığıma dayanamayıp beni dersten atmıştıya hani, Şimdi hatırladın sanırım.
    Bu şarkı da ingilizceciye gelsin :))) Ne yapalım şansına küssün,idare etsin, elde bu var :)))))
    Teşekkürler tekrar.

    YanıtlaSil